Indicatii

1)
Atasati dispozitivul pentru baza penisului si glisati-l spre baza penisului pana ce ajunge intr-o pozitie confortabila. Tijele metalice pentru extensie ar trebui sa fie pozitionate inainte si la distanta de corp.
2)
Dupa ce dispozitivul este fixat datorita piesei de baza, puteti sa adaugati curelusa pentru „capul penisului” peste tijele metalice.
3)
Odata ce curelusa a fost atasata la dispozitiv se va adauga un garou care va inconjura capul penisului.
4)
Cu acest garou de silicon fixati capul penisului de curelusa; iar pentru ca fixarea sa fie obtima garoul se introduce prin cele doua gauri ale curelei.
5)
Dupa ce ati introdus garoul in gaurile curelusei, fixati bine penisul si apoi fixati capetele garoului de clemele cu care este prevazuta curelusa pe cealalta parte a ei.
6)
Odata ce dispozitivul de marire a penisului
a fost fixat pe penis
este momentul sa stabiliti gradul de extensie
prin rotirea simultana a celor doua tije reglabile
pana ce ajungeti
la un grad de tensiune confortabil.

Tensiunea produsa datorita tijelor metalice ar trebui sa ii produca penisului o usoara senzatie de disconfort, dar care nu trebuie sa fie dureroasa. Trebuie sa aveti grija sa nu exagerati in ceea ce priveste extensia prea mare in prima faza. Daca la un moment dat veti incepe sa simtiti unele dureri acute, sau chiar spontane, aparatul trebuie inlaturat si sa astepti cateva zile pana sa incepi sa folositi din nou sistemul pentru marirea penisului.

Foarte multe persoane folosesc servetele sau buretei care sa inveleasca garoul de silicon pentru a putea produce un confort mai mare pielii din jurul capului penisului. Pentru inceput nu folositi sistemul de marire a penisului mai mult de patru ore pe zi (timp ce se va imparţi in mai multe sedinte de scurta durata). Odata ce perioada de acomodare a organismului cu acest aparat a trecut. Sistemul de marire a penisului poate fi purtat pana la 9 ore pe zi. Trebuie sa tineti minte insa ca trebuie sa faceti pauze de la 1 la 2 ore intre sedinte.

Sanatatea si siguranta in timpul folosirii sunt cele mai importante, de aceea noi recomandam respectarea instructiunilor de folosire ce insotesc acest produs. Daca apare o erectie in timp ce dumneavoastra folositi sistemul de marire a penisului nu este nici o problema deoarece acest aparat poate fi reglat în functie de fiecare nevoie datorita tijelor sale reglabile.

CUM FUNCŢIONEAZA?

Aparatul Magnum pentru marirea penisului ajuta la cresterea penisului atat in lungime cat si in circumferinta datorita tractiunii pe care o foloseste ceea ce ajuta organismul sa se dezvolte si sa se schimbe sub influenta factorilor fizici. Datorita stretching-ului celulele penisului incep sa se inmulteasca, prin urmare creste masa musculara. Este o tehnica asemanatoare cu tehnica triburilor africane, folosita foarte multi ani pentru a mari urechile si buzele.Cand are loc o erectie, creierul elibereaza un hormon care trimite o cantitate mai mare de sange in penis, ajutand la accentuarea erectiilor. Cantitatea mare de sange care ajunge in corpii cavernosi ai penisului va sustine o perioada mai indelungata erectia. Acest lucru reprezinta faptul ca marimea penisului dumneavoastra depinde, in mod direct, de marimea corpilor cavernosi.

Training Schedule

ZILE
NIVELUL DE AJUTARE
PERIODA DE UTILIZARE
1 - 7 Zile
Dimensiunea standard
sistemului de marire Magnum
Pana la trei ore pe zi
8 – 14 zile
Cresterea lungimii tijei cu 1/8 unitati pe ambele parti
(cu aproximativ trei rotatii ale tijei)
Pana la 6 ore pe zi
15 – 22 zile
Cresterea lungimii tijei cu 1/8 unitati pe ambele parti
per day on each side. (Roughly 3 rotations.)
Pana la 8 ore pe zi
Ziua 23 – pana la obtinerea marimii dorite*
Valoarea maxima a extensiei
Pana la 9 ore pe zi
(* Poate dura pana la 6 luni.)

PERIOADA DE INTRETINERE (Dupa ce sa obtinut lungimea dorita).

ZILE
NIVEL DE AJUSTARE
PERIOADA DE UTILIZARE
Prima saptamana
Valoarea maxima a extensiei
6 ore pe zi
A doua saptamana
Valoarea maxima a extensiei
3 ore pe zi
Saptamana a treia – si in continuare
Valoarea maxima a extensiei
O ora pe zi

INTRETINERE

Pentru a mentine rezultatele obtinute cu ajutorul sistemului de marire a penisului Magnum, trebuie sa reduceti orele de folosire in fiecare saptamana pana se ajunge la minim o ora de folosire pe zi.
De exemplu: Daca folositi aparatul timp de 9 ore pa zi in perioada de extensie, cand va hatarati sa renuntati la program trebuie sa reduceti orele de folosire gradual, folosind intai aparatul timp de 6 ore pe zi timp de o saptamana, apoi 3 ore pe zi timp de inca o saptamana, pana ce ajungeti la o perioada de timp de o ora pe zi.

MASURI DE SIGURANTA

Fii foarte atent la reactiile corpului tau si urmareste simtomele ce pot fi datorate unui grad mai mare de extensie pentru a te putea bucura de o experinta sigura si confortabila. Urmatoarele simptome pot indica faptul ca este vorba despre o extensia mai mare a penisului:

Basicile pot reprezenta un semn de presiune prea mare exercitata asupra penisului pentru o perioada de timp mai indelungata. Cele mai frecvente sunt edemele sau petele cu retentie de lichid. Acestea ar trebui sa dispara rapid (cam in cateva minute) dupa ati indepartat dispozitivul de marire a penisului.

Capilarele sparte sau vanataile usoare ce apar la nivelul penisului sunt semne posibile ale tensiunii prea mari la care este supus penisul. Vanataile pot sa apara atunci cand este aplicata o presiune prea mare aplicata in timpul procesului de formare. De asemenea este posibil ca aceste vanatai sa apara si din cauza faptului ca a fost depasit timpul de folosire recomandat. In acest caz noi recomandam sa se faca o pauza de cateva zile, pana se vindeca aceste vanatai. Aceasta perioada de repaus va va permite sa folositi sistemul Magnum de marire a penisului in conditii de siguranta si confort.

Ranile de culoare rosie de pe suprafata penisului pot fi, de asemenea, considerate semne ale folosirii indelungate a aparatului. Aceste rani apar in momentul in care penisul este supus unei extensii prea mari sau de lunga durata. Si in caest caz recomandam o perioada de repaus pentru a se putea vindeca ranile. In momentul in care reluam folosirea sistemului de marire a penisului este necesar sa se exercite o extensie mai mica pentru a nu se produce din nou vreo rana.

Sistemul Magnum de marire a penisului va va ajuta sa va indepliniti obiectivele. Trebuie doar sa aveti rabdare. Daca veti tine cont de recomandarile noastre si veti urma intru torul pasii recomandati de noi, veti obtine rezultatele dorite.

Magnum Sistem de excitare a Clitorisului
Magnum Penis Pump
Magnum Dispozitiv de marire a sfarcurilor


Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati:
0332.413.451

© 2022 RAZMED. Toate drepturile rezervate.