SISTEMUL MAGNUM PENTRU STIMULARE CLITORIDIANA

Din categoria persoanelor care au achizitionat sistemul Magnum de marire a penisului fac parte persoane masculine foarte sensibile, si care dau dovada de un grad foarte mare de cavalerism. In timp ce sistemul Magnum de marire a penisului ii ajuta pe barbati sa isi atinga scopurile dorite, ei se intreaba: “Ce o poate face fericita pe doamna din viata mea? Cum o pot ajuta sa isi creasca gradul de sensibilitate si placere din timpul actului sexual?” De aceea noi va oferim sistemul pentru stimulare clitoridiana.

Cu totii stim ca cel mai evident simptom fizic care insoteste excitarea feminina consta in cresterea in dimensiune a organelor sexuale feminine. Cresterea fluxului de sange din zona organelor sexuale duce la o accelerare a sensibilitatii si a placerii. Sistemul Magnum pentru stimulare clitoridiana permite cresterea rapida a fluxului de sange din clitoris. Odata ce clitorisul este excitat si se aplica peste el o pompa de vid se va produce o crestere peste limitele normale a clitorisului, ceea ce va duce la cresterea sensibilitatii. De asemenea il va face mult mai vizibil si mai accesibil, si mult mai “deschis” pentru stimulare. De aceea am inclus si un minisistem cu vibratii, care va permite adaugarea unui surplus de stimulare, iar clitorisul partenerei dumneavoastra va fi mult mai sensibil.

Sistemul nostru pentru stimulare clitoridiana reprezinta tot ceea ce ai tu nevoie pentru ati accentua placerile sexuale. Acesta cuprinde o pompa de vid, un minisistem cu vibratii, si trei cilindri pentru stimulare clitoridiana de diferite marimi. Aceste marimi diferite ale cilindrilor permit experimentarea unor senzatii diferite in timp ce pompele de vid pot fi pozitionate in alte regiuni. Acesti cilindri pot sa produca senzatii mult mai mari pentru o perioada mai mare de timp. Clitorisul va ramana crescut in volum chiar daca pompa este indepartata.

Daca sistemul Magnum pentru stimulare clitoridiana este folosit o perioada indelungata de timp se va putea obtine o crestere permanenta a clitorisului. Dar, daca acesta este obiectivul tau, este necesar sa folosesti sistemul pentru stimilare in mod constant. Partea buna a lucrurilor consta in faptul ca datorita faptului ca efectele apar imediat, nu va fi o problama sa folositi sistemul pentru stimulare clitoridiana in mod constant.


Magnum Sistem de excitare a Clitorisului
Magnum Penis Pump
Magnum Dispozitiv de marire a sfarcurilor


Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati:
0332.413.451

© 2021 RAZMED. Toate drepturile rezervate.