POMPA DE VID MAGNUM PREMIUM PENIS

Exista o perceptie comuna interpretata cresit de catre marea majoritate a persoanelor si care se refera la faptul ca pompele de vid sunt folosite doar de pesoanele care doresc sa obtina o marire a penisului. In timp ce foarte multe persoane au obtinut o crestere semnificativa a penisului doar prin folosirea pompei de trei ori pe saptamana cate 45 de minute, efectele benefice de scurta durata sunt date uitarii.

Cu ajutorul pompei Magnum Penis poti obtine erectii oricand doresti tu. Doar prin introducerea penisului in cilindrul pompei de vid si pomparea aerului in interior, sangele va fi “tras” spre penisul dumneavoastra. Acest lucru va duce la aparitia instantanee a erectiei. Erectiile obtinute in urma folosirii pompelor de vid sunt mult mai puternice decat cele obtinute pe cale naturala. Odata obtinuta erectia, ar trebui sa detineti capacitatea de a o pastra pentru mai mult timp. Daca nu, pute-ti sa o pastrati cu ajutorul inelului pentru mentinerea erectiilor. Chiar daca folositi produsul doar cateva minute puteti sa obtineti un penis mai mare. Atat timp cat veti folosi doar o singura data produsu rezultatul nu va fi permanent, cred ca este o cale minunata pentru a experimenta un penis mai mare. Tu vei decide daca a avea un penis mai mare poate reprezenta un scop pe care sa ti-l propui, sau daca vrei sa folosesti pompa de vid doar atunci cand iti doresti sa experimentezi ceva nou.

Un alt rezult benefic pe care foarte multe persoane il trec cu vederea este placerea ce poate fi simtita in momentul in care pompa de vid este aplicata pe penis. Multe dintre persoane vor folosi pompa doar pentru a avea parte de acele senzatii placute.

Pompa de vid Premium Penis este prevazuta cu un cilindru acrilic, o pompa pentru penis, si cu un inel de piele pentru mentinerea erectiilor.


Magnum Sistem de excitare a Clitorisului
Magnum Penis Pump
Magnum Dispozitiv de marire a sfarcurilor


Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati:
0332.413.451

© 2021 RAZMED. Toate drepturile rezervate.